Autóbérlés

Autóbérlés Budapest

mikrobuszAutóbérlés és mikrobusz kölcsönzés kedvező feltételekkel és olcsón. Kilenc személyes mikrobuszok 199 000 forinttól, autóbérlés már havi netto 99 000 forinttól, kisáruszállítók 119 000 forinttól. On-line kölcsönző telephely nélkül, házhozszállítással vagy Budapest XI. kerületi autóátvételi, autóleadási helyszínnel, internetes ügyintézéssel.

Mikrobusz bérlés, mikrobusz kölcsönzés – Személyautó bérlés, mikrobusz bérlés és élményautó kölcsönzés – Autóbérlés, autókölcsönzés!

Suzuki bérautóBiztonság az előtérben! Az összes járművön alapfelszereltség az ABS, airbag és lopásgátló, valamint Magyarosrszágon vásárolt, gyári szervizkönyves és az első tulajdonosa a Minibusrent Budaörs Kft.. Kínálatunk vannak a következő járművek: Suzuki Wagon R 1.3 GLX A/C 4×4, Suzuki Swift 1.3 GLX A/C, Suzuki Ignis 1.3 GLX A/C 4X4 személyautók, amelyek bérelhetőek. Autóbérlés mellett mikrobusz kölcsönzéssel foglalkozunk. A köveztkező mikrobuszok bérelhetőek: Hyundai H1 2.5 TD A/C 6 személyes, Opel Vivaro 1.9 DTI A/C Standard 9 személyes, Opel Vivaro 2.0 CDTI A/C Deluxe 9 személyes. A bérautókra speciális feltételek vonatkoznak: ezeket elolvashatja, ha rákattint a nevükre, vagy összefoglalva láthatja azokat egy táblázatban: autóbérlés. Bérelhet a minibusrent.hu-tól mikrobusz és személyautó fajtákon kívül kisteherautót illetve utánfutót. Ezeket is megtalálja az Akciós árak – típusok menüben. A minibusrent.hu autókölcsönző on-line működik, iroda nélkül, így házhozszállítással bérelheti ki az összes autót, mikrobuszt és élményautót, vagy Budapest XI. kerületében autóátvétel keretén belül. Az ügyintézés itt a minibusrent.hu honlapon történik.

Suzuki Swift - autóbérlésAutóbérlés megrendeléséhez töltse az Autókölcsönző űrlapot. Egyéb esetekben használhatja a Kapcsolat űrlapot vagy hívjon minket telefonon +3670/550 9588.

A legpontosabb személyre szabott tájékoztatáshoz kérem küldjön e-mailt az alapadatok megadásával ( típus megjelölése, úticél, várható útitáv, időpont, bérlés időtartama ) vagy a megrendelőlap kitöltésével.

Magánszemélyek, cégek, külföldiek esetében az autóbérlés feltételeit: a szükséges okmányokat, a fizetés módját és a foglalás összegét a Feltételek menüpontban találja. Az alap szolgáltatásokat, extra költségeket és akülön szolgáltatásokat a Szolgáltatások menüpontban érheti el. Útvonaltervezéshez ajánljuk a www.viamichelin.com honlapot, ami sok európai nyelven elérhető. Bal felül a “From” mezőbe írja be: Budapest.

Várjuk autókölcsönzés megrendelését!